Skip Navigation or Skip to Content
logo
Beste adviseur onderwijs en opvang, je mag meteen beginnen!

Adviseur onderwijs en opvang

Verdi onderwijs heeft een prachtige tijdelijke uitdaging voor een 

Adviseur onderwijs en opvang 

8 tot 16 uur  

Als adviseur onderwijs en opvang werk je binnen het team onderwijs en opvang (team O2) samen met diverse experts (kwaliteitsmedewerker, orthopedagogen, schoolpsychologen en ondersteuningsspecialisten). Het team O2 draagt bij aan het versterken van de basisondersteuning zodat steeds meer kinderen zich thuisnabij optimaal kunnen ontwikkelen.  

Als adviseur onderwijs en opvang werk je als vaste contactpersoon voor een aantal scholen en opvanglocaties. Je begeleidt deze locaties bij het vormgeven van kwalitatief goed onderwijs en opvang voor kinderen van 2,5-13 jaar. Locaties brengen casuïstiek op kind-, leerkracht/PM- of groepsniveau in bij de adviseur onderwijs en opvang. 

Samen met de collega’s binnen een locatie ga je na een gedegen analyse van de casus op zoek naar kansen en mogelijkheden. Dit doe je in samenwerking met diverse deskundigen binnen de school/opvang, de ouders, het team O2 en partners in de regio. Je signaleert daarbij verbeterpunten ten aanzien van de kwaliteit, maakt deze bespreekbaar en adviseert of begeleidt locaties daarbij. 

Binnen team O2 werken we intensief samen en delen we kennis en expertise zodat we elke locatie optimaal kunnen ondersteunen. 

We zoeken een adviseur onderwijs en opvang met minimaal HBO+ niveau die: 

  • in een verbindende en pro-actieve rol als teamspeler kan meewerken aan de professionele ontwikkeling binnen de organisatie; 
  • beschikt over ruime kennis en ervaring in het onderwijs; 
  • collega professionals binnen de school en opvang kan adviseren bij het versterken van de kwaliteit; 
  • vanuit een helicopterview analyses kan opstellen bij voorkeur middels HandelingsGerichteProcesDiagnostiek 
  • inclusiever onderwijs en opvang hoog in het vaandel heeft; 
  • graag samenwerkt binnen een lerende organisatie waar ruimte is voor professionalisering en coaching om de beste versie van jezelf te kunnen zijn; 

 De functie wordt gewaardeerd in schaal 11. 

Interesse? Mail dan jouw motivatie en CV vóór 18 februari a.s. naar werken@verdi.nl. Voor informatie kun je bellen naar Debbie Verschuuren (teamleider O2), 06-19171844. Bekijk de website van Verdi voor meer informatie, zoals onze opdracht en onze koers. 

De 21 Verdi basisscholen zijn gevestigd in bovenstaande plaatsen!