Skip Navigation or Skip to Content
logo
Prachtige uitdaging!

Intern begeleider

Intern Begeleider 0,6 – 1,0 fte

 

Ben jij die ervaren, gepassioneerde intern begeleider waarnaar wij op zoek zijn? Heb jij zin om met lef en vertrouwen een bijdrage te leveren aan het onderwijs van morgen binnen Verdi?

Als intern begeleider speel je een cruciale rol in de ondersteuningsstructuur en de ontwikkeling van het onderwijs. Je begeleidt en coacht de leerkrachten en je stuurt veranderingsprocessen aan. Je bent een sparring-partner voor de directie op het gebied van de ondersteuningsstructuur en de onderwijskwaliteit en geeft sturing aan schoolbeleid en beleidsontwikkeling. Om voor jou de allerbeste plek te vinden start je vanuit team Verdi, met in eerste instantie werk op verschillende scholen. Je kunt onze scholen leren kennen, je expertise gericht inzetten en je kennis actief delen.

Wie ben jij?

  • Je hebt een voor deze functie relevante HBO+ opleiding afgerond; Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als intern begeleider;
  • Je gaat uit van diversiteit, werkt preventief en ontwikkelingsgericht op het bevorderen van gelijke kansen voor alle kinderen in de doorgaande lijn van 2,5 tot 13 jaar;
  • Je bent flexibel, optimistisch ingesteld;
  • Je vindt het leuk met verschillende scholen kennis te maken en daar je bijdrage te leveren;
  • Waar nodig kun je een startende collega IB’er coachen en begeleiden.

Wat bieden wij?
Je maakt als intern begeleider deel uit van het IB-team waarin alle intern begeleiders van Verdi als collectief invulling geven aan de ondersteuningsstructuur op bovenschools niveau en een belangrijke adviesgroep vormen voor het Verdi Directieteam.

Het sollicitatiegesprek wordt gevoerd op 9 oktober na 13.30 uur of 10 oktober na 11.30 uur.

We zien uit naar je reactie, mail deze graag uiterlijk 5 oktober 2023 naar werken@verdi.nl ter attentie van Vanessa Hendriks (nadere inlichtingen bij Vanessa op nummer: 06-29055930).