Skip Navigation or Skip to Content
logo
We zoeken leerkrachten, veel mogelijkheden!

Vacature: Leerkrachten, divers!

Leerkrachten team Verdi (minimaal 0,5 fte)

Verdi onderwijs is de stichting met 20 basisscholen, ontstaan per 1-1-2022 uit een fusie van Skipov en SKOSO. Verdi is een krachtige werkgever, die veel mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt volop de kans te ontdekken welke school en omgeving het beste bij jou past. Iedere school heeft zijn eigen signatuur en specialisme. Prettig werken in een enthousiast teamverband onder leiding van een gedreven schoolleider, staat bij alle scholen hoog in het vaandel. Alle 20 scholen zijn gehuisvest in Meierijstad. Werken bij Verdi? Klik hier voor 10 goede redenen!

Zowel startende als meer ervaren leerkrachten worden van harte uitgenodigd te solliciteren. Het betreft langdurige vervangingen, je krijgt een vast dienstverband en werkt vanuit Team Verdi. Deze is bedoeld om kennis te maken met de totale organisatie en om vervolgens door te stromen naar een structurele werkplek. Binnen onze koepel heerst een prettige, warme cultuur waarin we samenwerken met open vizier en zo kort mogelijke lijnen.

Personeelsadvertentie van 12 oktober 2022

Interesse? We zien je reactie graag tegemoet, stuur deze per e-mail UITERLIJK 30 oktober 2022 naar Vanessa Hendriks: vhendriks@verdi.nl.

Voor meer info, bel Vanessa op telefoonnummer 06-29055930.

Dit zijn concrete voorbeelden van mogelijke invullingen:

  • Basisschool Kienehoef in Sint-Oedenrode (0,6 fte), voor groep 7 op woensdag, donderdag en vrijdag van 10 november 2022 tot en met 22 maart 2023. 
  • Basisschool de Sprongh in Olland (1 fte), voor groep 3/4 van 7 januari 2023 tot en met 24 mei 2023.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Altijd welkom!

Open sollicitaties zijn van harte welkom!

Stuur deze naar Vanessa Hendriks per mail: vhendriks@verdi.nl

 

De 20 Verdi basisscholen zijn gevestigd in bovenstaande plaatsen!