Skip Navigation or Skip to Content
logo
Verdi groeit verder

Geslaagde interne stakeholders bijeenkomst!

Wat een mooie groei hebben we als Verdi doorgemaakt!

In april 2022 hebben we een stakeholdersbijeenkomst gehouden in verbondenheid met onze interne en externe stakeholders, op de Noordkade in Veghel. Mede op basis van die bijeenkomst hebben we de koers voor Verdi ingezet. De interne stakeholdersbijeenkomst van dit jaar werd begeleid door Peter Kerkhof van @SamenWijzer. In groepen evalueerden we het eerste schooljaar Verdi. Natuurlijk keken we ook vooruit naar het komende schooljaar. Met mooie gesprekken en een informele borrel als afsluiting legden we duurzame verbinding tussen leden uit de koersteams, raad van toezicht (RvT), gemeenschappelijke medezeggenschapsraad (GMR), bestuur, directeuren en staf.

#gemeentemeierijstad

#verbonden in diversiteit

#groei