Skip Navigation or Skip to Content
logo
We zoeken leerkrachten, veel mogelijkheden!

Leerkrachten Team Verdi

Leerkrachten team Verdi 

Zowel startende als meer ervaren leerkrachten worden van harte uitgenodigd te solliciteren!

Het betreft langdurige vervangingen, je krijgt een vast dienstverband en werkt vanuit Team Verdi. Deze is bedoeld om kennis te maken met de totale organisatie en om vervolgens door te stromen naar een structurele werkplek. Binnen onze koepel heerst een prettige, warme cultuur waarin we samenwerken met open vizier en zo kort mogelijke lijnen.

Verdi onderwijs is de stichting met 21 basisscholen, ontstaan per 1-1-2022 uit een fusie van Skipov en SKOSO. Verdi is een krachtige werkgever, die veel mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen.

Je krijgt volop de kans te ontdekken welke school en omgeving het beste bij jou past. Iedere school heeft zijn eigen signatuur en specialisme. Prettig werken in een enthousiast teamverband onder leiding van een gedreven schoolleider, staat bij alle scholen hoog in het vaandel. Alle 20 scholen zijn gehuisvest in Meierijstad. Werken bij Verdi? Klik hier voor 10 goede redenen!

Voor meer info of vragen, aarzel niet, bel vrijblijvend naar Vanessa Hendriks! Ze is bereikbaar op telefoonnummer: 06-29055930.

Interesse? Stuur deze per e-mail naar Vanessa Hendriks, via het mailadres: werken@verdi.nl

 

De 21 Verdi basisscholen zijn gevestigd in bovenstaande plaatsen!