Skip Navigation or Skip to Content
logo
OPEN SOLLICITATIE

Leerkrachten Team Verdi

Leerkrachten team Verdi      

Zowel startende als meer ervaren leerkrachten worden van harte uitgenodigd te solliciteren. We willen graag kandidaten de mogelijkheid geven om (vrijblijvend) een gesprek met ons te voeren.

Bij Verdi krijg je een vast dienstverband en je werk vanuit Team Verdi. Deze is bedoeld om kennis te maken met de totale organisatie en om vervolgens door te stromen naar een structurele werkplek. Binnen onze koepel heerst een prettige, warme cultuur waarin we samenwerken met open vizier en zo kort mogelijke lijnen.

Voor meer info of vragen, aarzel niet, bel naar Vanessa Hendriks, ze is bereikbaar op telefoonnummer: 06-29055930.

Stuur jouw reactie per e-mail naar Vanessa Hendriks, via het mailadres: werken@verdi.nl

Verdi onderwijs is de stichting met 21 basisscholen in de gemeente Meierijstad. Verdi is een krachtige werkgever, die veel mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen.

Je krijgt volop de kans te ontdekken welke school en omgeving het beste bij jou past. Iedere school heeft zijn eigen signatuur en specialisme. Prettig werken in een enthousiast teamverband onder leiding van een gedreven schoolleider, staat bij alle scholen hoog in het vaandel. Alle 20 scholen zijn gehuisvest in Meierijstad. Werken bij Verdi? Klik hier voor 10 goede redenen!

De 21 Verdi basisscholen zijn gevestigd in bovenstaande plaatsen!