Skip Navigation or Skip to Content
logo
Mooie voorbeelden, ervaringen uit de praktijk!

Verdi Academie Coöperatief Leren geslaagd!

Afgelopen jaar stond de cursus Coöperatief Leren voor de Verdi Academie weer op het programma. Tijdens 4 bijeenkomsten werden de deelnemers enthousiast gemaakt voor de verschillende werkvormen. De theorie over het waarom, hoe en wat met Coöperatief Leren kwam regelmatig terug. Ervaringen vanuit de praktijk werden uitgewisseld en er waren heel veel mooie voorbeelden van situaties uit de verschillende groepen waarbij Coöperatief Leren vaak het juiste antwoord op was. De groep van afgelopen jaar bestond uit 11 enthousiaste deelnemers die soms kritisch, met veel inzet en vaak met veel plezier hebben deelgenomen aan deze cursus. Bij de laatste bijeenkomst was het na de ‘FeitenBingo’ dan ook de hoogste tijd om de certificaten uit te reiken aan de deelnemers.

Frank van Leuken, coach Kagan Coöperatief Leren, feliciteert van harte Evy, Marloes, Lieke, Dieuwke, Fleur, Simone, Marieke, Carinne, Joyce, Marian en Bonnie met het behalen van het certificaat!