Skip Navigation or Skip to Content
logo
Updates

Pionier is de naam!

Avonturen van de Pionier!

De naam ’t Heibosch is verdwenen van de gevel van de basisschool aan het Lookveld in Veghel. Sinds kort zijn Partou Kinderopvang, Nijntje Pluis SPV en ‘t Heibosch samengegaan onder de naam: Speelleercentrum de Pionier. Op woensdag 9 maart jl. werd hier feestelijk bij stilgestaan met het uitbrengen van een aanstekelijk liedje plus clip, zie deze link.

‘Zien en gezien worden’
Directeur Minèt Peters vindt het een originele manier om stil te staan bij de officiële lancering van de Pionier. Ze licht toe waar het speelleercentrum voor staat: “Binnen de Pionier werken we als team intensief samen om kinderen een ononderbroken ontwikkelingslijn te laten doorlopen. We doen dit omdat we erin geloven dat dit de beste voorbereiding is op een wereld, waarin de kansen en mogelijkheden voor het oprapen liggen. De nieuwe naam hebben we gebaseerd op ‘Zien en gezien worden’.”

Klik hier voor uitgebreide bericht op Kliknieuws Veghel