Skip Navigation or Skip to Content
logo
Bied jij de helpende hand?

Leerkrachtondersteuners

Leerkrachtondersteuners/Onderwijsassistenten per direct en per 1-8-2023

Het betreft langdurige vervangingen, je krijgt een vast dienstverband en werkt vanuit Team Verdi OOP. Het doel van Team Verdi OOP is om kennis te maken met de totale organisatie om vervolgens door te stromen naar een structurele werkplek. Binnen Verdi heerst een prettige, warme cultuur waarin we samenwerken met open vizier en zo kort mogelijke lijnen. Je krijgt de kans te ontdekken welke school en omgeving het beste bij jou past. Iedere school heeft zijn eigen signatuur en specialisme. Prettig werken in een enthousiast teamverband onder leiding van een gedreven schoolleider, staat bij alle scholen hoog in het vaandel.

Wanneer past werken binnen team Verdi OOP bij jou?

  • Je hebt een Diploma OA (of een MBO4 opleiding in de maatschappelijke sector) of leerkrachtondersteuner;
  • Je bent flexibel en bereid op meerdere scholen tegelijk werkzaam te zijn. Wisselingen van opdracht in een schooljaar is een leuke uitdaging voor jou.
  • Je bent in staat alle groepen mee te werken.
  • Je draait je hand er niet voor om, als je incidenteel met grotere groepen kinderen mag werken.
  • Bereidheid om je verder te ontwikkelen richting leraar ondersteuner of wellicht leerkracht is een pré.

Met ingang van schooljaar 2023-2024 hebben we een Team Verdi OOP. Wij zoeken leerkrachtondersteuners en onderwijsassistenten voor dit flexibele team. OOP staat voor onderwijs ondersteunend personeel.

Laat je belangstelling blijken, stuur een korte motivatie te mailen naar werken@verdi.nl. Bij vragen kun je contact opnemen met Vanessa Hendriks 06-29055930.