Skip Navigation or Skip to Content
logo
Updates

Hulpvraag: help kinderen uit Oekraïne!

Oproep!

Beste (oud) collega/vrijwilliger/inwoner van Meierijstad,

Namens de gemeente Meierijstad, delen we graag deze oproep:

Heeft u een onderwijsachtergrond en wilt u graag van nog meer betekenis zijn; dan zijn we op zoek naar u!

Vanaf 28 maart hebben we hulp nodig om de kinderen uit Oekraïne te gaan begeleiden.

In eerste instantie om met de kinderen te spelen, knutselen en vooral fijn bezig te zijn. Onder voorbehoud zijn de tijden van 9.00-12.00 uur en is de locatie het Klooster van Zusters Franciscanessen in Veghel. Na verloop van tijd gaan we kijken op welke manier we onderwijs gaan aanbieden. Dat start op z’n vroegst na de meivakantie. Mocht u het leuk lijken en wilt u graag iets betekenen? Stuur dan een mail naar info@welzijndemeierij.nl of naar Ellen Vos evos@verdi.nl met de tijden en de dagen/periode dat u beschikbaar bent. Wij gaan daarmee aan de slag om uw diensten zo goed mogelijk in te zetten.

Alvast hartelijk dank voor uw reactie!