Skip Navigation or Skip to Content
logo
Inspirerend en informatief!

Verdi Academie voor onze leerkrachten!

Onlangs is voor onze Verdi leerkrachten/medewerkers de Verdi Academie officieel “geopend”. Dit is een fraai aanbod van diverse professionaliseringsactiviteiten voor schooljaar 2022-2023, zorgvuldig samengesteld door onze afdeling P&O.

Onze leerkrachten en alle andere Verdi medewerkers kunnen zich inschrijven voor allerlei verdiepende, informatieve of inspirerende sessies en cursussen. Dit scholingsaanbod heeft verbinding met het primair onderwijs, denk aan Coöperatief Leren en Bewegend Leren, maar er is ook gedacht aan cursussen die meer gericht zijn op het persoonlijke leven van de medewerker, denk daarbij aan Time-management of In Balans met je werk.

Op deze manier timmert Verdi onderwijs aan de weg in het kader van goed werkgeverschap!