Skip Navigation or Skip to Content
logo
De eerste officiële VERDI DAG!

Verdi Onderwijsdag op DAG van de Leerkracht!

Woensdag 5 oktober 2022 is een bijzondere dag voor Verdi en haar personeel (dat zijn in totaal ruim 400 mensen)! Op deze dag komen alle leerkrachten en medewerkers van Verdi voor de allereerste keer samen in deze setting. De dag staat dan ook in het teken van kennismaken, ontmoeten en verbinden!

Verdi Onderwijs is officieel gestart op 1 januari 2022 en is ontstaan uit de fusie van SKOSO en Skipov: samen goed voor 20 basisscholen in de gemeente Meierijstad.

Deze Verdi-dag stond op de planning voor januari 2022, maar door corona kon het toen niet doorgaan.

Wist u dat er jaarlijks De Dag van de Leraar, ook wel Dag van de Leerkracht(en) genoemd, gehouden wordt? Dit is een speciale dag om waardering voor onderwijzers te tonen. De dag wordt gevierd in zo’n 88 landen wereldwijd! Op deze dag wordt de waardering van leerkrachten benadrukt en is er aandacht voor het onderwijs als belangrijke factor in de maatschappij.