Skip Navigation or Skip to Content
logo
Officeel getekend!

De (ver)nieuwbouw van basisschool Bernadette in Veghel!

We delen graag het officieel eerste moment van de (ver)nieuwbouw van één van onze locaties en dat is basisschool Bernadette! Deze school is gelegen in het hart van Veghel aan de Vondelstraat, nabij het Julianapark, het is een statig gebouw uit 1954 dat toe is aan een grondige verbouwing/renovatie.

We zijn nu aangekomen in de fase waarin de start nabij is en alle voorbereidingen en overeenkomsten duidelijk zijn. Dan mag een officieel moment zeker niet ontbreken en dat is het tekenen van de realisatieovereenkomsten met de aannemer en installateurs.

Het huidige hoofdgebouw wordt volledig gerenoveerd en aan de achterzijde flink uitgebreid, waarna het gehele gebouw voldoet aan de huidige normen en ook duurzaamheidsvisie van de gemeente Meierijstad en Verdi.

Bouwbedrijf Cornelissen heeft recentelijk nog naar volle tevredenheid de Wijzelaar uitgevoerd. En met ook de installateurs Van der Vleuten Elektrotechniek, Hoppenbrouwers Techniek en Acuro als projectbegeleider, hebben we er alle vertrouwen in!

De start van de werkzaamheden is mei 2024 met een te verwachten afronding en oplevering medio het 1e kwartaal van 2025.  Iedereen ziet uit naar het nieuwe gebouw!

 

 

De vertegenwoordigers van Verdi, van der Vleuten, Cornelissen en Hoppenbouwers tekenen de realisatieovereenkomsten.

Visuele weergave van het vernieuwde gebouw waarin naast de huisvesting van basisschool Bernadette en peuteropvang van Verdi Start ook kinder- en buitenschoolse opvang wordt aangeboden.