Skip Navigation or Skip to Content
logo
Oud collega's met elkaar verbonden!

De dag van én voor de post-actieven!

Heel waardevol: weer eens goed bijpraten met je oud-collega’s! Na een paar jaar van “helaas niet kunnen organiseren” in verband met corona, was het op  dinsdag 11 oktober 2022 gelukkig weer zover. Bijna 100 voormalig leerkrachten en medewerkers van Skipov, SKOSO en SPV hebben elkaar getroffen in Nijnsel, bij de Vresselse hut. Verdi had voor deze zeer gewaardeerde voormalig collega’s een leuk programma samengesteld.

Paul Meessen (bestuurder Verdi) heeft de aanwezigen welkom geheten en hij liet zijn licht even schijnen over de onlangs gepresenteerde Verdi Koers 2022-2026. Ook het Verdi filmpje werd getoond en verder was er volop gelegenheid voor het gezellige BIJPRATEN, er is gekegeld, uitgebreid genoten van de lunch, heeft Rick Terwindt als stadsdichter van Meierijstad een passend gedicht gemaakt en is in gezamenlijkheid afgesloten onder het genot van een drankje.

NB: voor meer informatie i.v.m. post-actieven: mail naar info@verdi.nl

Speciaal door Rick gemaakt op deze dag:

Een speciaal volkje

Een kleurrijk bestaan, waarin we zelf kleuren
’s ochtend soms geen idee, wat er ’s middags mag gebeuren

Want we hebben de tijd en tijd zat, maar
hier zit ook voor duizenden jaren ervaring bij elkaar

Soms de hersens in de hangmat, altijd blijven we hopen
dat het goed met ons gaat, geluksbrengeltjes aaneenknopen

Hecht zijn we, verweven samen, elkaar in de gaten
aan elkaar te breien, wanneer we blijven praten

En veel buiten zijn, dan voelde oeweige mee een stuk lichter
dank jullie wel, mooi volk,

Rick Terwindt, sneldichter