Skip Navigation or Skip to Content
logo
Verdi informeert en participeert:

Stakeholders bijeenkomst april 2024

Basisschool de Sterjasmijn in Nijnsel was dinsdagavond 9 april jl. de thuisbasis voor een informatieve én participerende bijeenkomst voor externe en interne stakeholders.

Onder aanvoering van bestuurder Paul Meessen stond er voor de 35 aanwezigen, een groot aantal actuele onderwerpen op het programma, zoals de inrichting van de organisatie, de ontwikkeling van het kwaliteitskader, de implementatie ondersteuningsstructuur onderwijs en opvang, de integratie begeleiding studenten en starters, de samenwerking school-opvang, de lancering van  ‘Verdi avontuur’ door koersteam hybride Leren en de diverse nieuw- en verbouwprojecten van onze locaties.

Als key-note spreker hield Michiel Westra een zeer interessant betoog. Michiel is facilitator en onderzoeker op het gebied van relatiekwaliteit. Hij nam iedereen mee in het fenomeen van de relatie-paradox!

Lees hier het verkorte verslag van deze avond.